La Casa dels Pianos
ESP
Serveis
Des de La Casa dels Pianos donem servei a tot el que pugueu necessitar relacionat amb el món del piano.
Afinacions:
Com qualsevol altre instrument de música, un piano necessita estar perfectament afinat per poder gaudir de la màgia del seu so. També és important una correcta afinació per mantenir i preservar el bon estat de la seva complexa i alhora senzilla maquinària. El piano és un instrument de corda, i aquestes necessiten estar al seu to correcte. La freqüència de les afinacions d’un piano hauria de ser com a mínim un cop l’any.
També és important poder-les fer després dels canvis de temperatura sobtats que provoquen les estacions de l’any, i també després d’un trasllat o moviment del piano.
Reparacions:
La gran quantitat d’elements que constitueixen el mecanisme d’un piano comporta que de tant en tant s’hagi de fer un ajust o una reparació.
El piano és un instrument de música que pot tenir una vida centenària, és a dir, que viu més anys que les persones. Aquest fet fa que cíclicament sigui convenient fer una posada a punt de la maquinària del piano, ja siguin amb tasques d’harmonització o d’ajust i regulació de la maquinària.
Restauracions:
Indubtablement el Piano, apart de ser un instrument de música, és també un dels mobles més elegants que és coneixen. La singularitat de les formes que envolten l’arpa, a fi de constituir una perfecte ressonància, fan que la figura del piano al llarg dels anys hagi esdevingut també una peça de mobiliari de culte.
És per això que degut al pas dels anys o de petits cops, el piano pot necessitar una restauració del seu moble. Altres vegades, volem recuperar un piano antic, que forma part de la nostra família i té un alt valor sentimental o és una petita obra d’art.
Sigui el cas que sigui en el nostre Taller podem restaurar tot tipus de pianos, tornant-los-hi la vida i el bonic so que han perdut amb el pas del temps.


Serveis per pianos
Serveis per pianos
Serveis per pianos
Serveis per pianos
Serveis per pianos
Instagram
Camí del mig, 59, 08302 Mataró (BCN)   |   T/F. 618 270 144   |   Whatsapp   |   gfors@lacasadelspianos.com   |   Mapa web   |   Avis Legal   |   Política de cookies
Estudi-Web
La Casa dels Pianos fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar