La Casa dels Pianos
ESP
Micròfon > Shure SM58
Instrument: Micròfon
Descripció: El llegendari micròfon vocal de Shure està sintonitzat per accentuar la calidesa i la nitidesa de vocalistes principals i cors. És el micròfon que els artistes de tot el món trien constantment. El SM58® d´Shure és un micròfon dinàmic vocal unidireccional (cardioide), dissenyat per a ús vocal professional en presentacions en viu, enregistraments en estudi i reforç de so. Un filtre esfèric incorporat de gran efectivitat redueix significativament el soroll produït pel vent i la respiració. Un patró polar cardioide aïlla la font de so principal i, al mateix temps redueix el soroll de fons no desitjat. El SM58 té una resposta superior d´adaptació a les veus per a un so que és un estàndard internacional. El seu disseny reforçat, el seu sistema de muntura anti-vibratòria de qualitat comprovada, i la seva reixeta de malla d´acer garanteixen que el SM58 respondrà de manera constant, fins i tot si se li maneja amb moviments bruscos. En llocs tancats oa l´aire lliure, per cantar o per parlar, el SM58 és definitivament el preferit dels professionals.
Marca: Shure
Model: SM58
Preu: 120.00 €
Vols més informació?
Telèfon: 618 270 144
Email: gfors@lacasadelspianos.com
Whatsapp: Whatsapp
Instagram
Camí del mig, 59, 08302 Mataró (BCN)   |   T/F. 618 270 144   |   Whatsapp   |   gfors@lacasadelspianos.com   |   Mapa web   |   Avis Legal   |   Política de cookies
Estudi-Web
La Casa dels Pianos fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar